Utmaningar

Det börjar närma sig slutet på två av mina utmaningar detta året, blogga varje dag i 100 dagar och att springa trailloppet. Jag är faktiskt säker på att jag kommer klara dessa utmaningar och det känns bra. Jag var med i en utmaning i januari som gick ut på att inte äta sött på hela månaden och den klarade jag. Även om det var fest den 1 februari! Jag funderar på vilka utmaningar som jag ska ta mig an när dessa är klara. Har några tankar men inget klart. Någon som vill utmana mig på något? Jag är öppen för förslag!

Har en vän som utmanar sig på kärleksfronten. Hon har bestämt sig för att hon ska ha en dejt varje månad. Beundrar hennes mod och ork. En annan vän siktar på att springa vasaloppet. Så det finns många typer av utmaningar här i livet!

Annonser

4 thoughts on “Utmaningar

  1. Om du vill ha en ny träningsutmaning kolla in tylösand brutal. Den springer jag i september och du är välkommen att hänga på.

      • Nä! Det var en bekant som jag träffade på intervjun på af som sprang toughest i Malmö och jag tyckte det verkade spännande så då frågade hon om jag ville med :). Måste ju utmana sig själv så jag sa ja innan jag hann tänka…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s